Подарунки від Святого Миколая

Легенда про Святого Миколая пронизана всепоглинаючою добротою, безкорисливістю, великодушністю - тими якостями, яких дуже не вистачає в наш час. За переказами щороку в ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається на землю і приносить дітям подарунки.

Якщо дитина вірить у казку, свято здійсниться за всіма її законами. Якщо не вірить, то казка стане доброю грою у запропоновані обставини. Діти люблять отримувати подарунки. Хоча переказ свідчить, що Святий Миколай обдаровує подарунками тільки слухняних дітей, це свято ні в кого не віднімає надію.

У неслухняних дітей завжди є шанс виправитися до цього дня і намагатися вести себе добре. Адже суть не в тому, щоб бути ідеальним, а щоб прагнути бути таким. Саме прагнення завжди похвальне і не може бути неоціненим Святим Миколаєм. І, як показує життя діти, в очікуванні цього свята, готові бути хорошими. Тому в цей день завжди перемагає добро: ніхто не залишається без подарунків.

В цій традиції є явний виховний ефект. І який чудовий. Особливо цінно в ньому те, що діти самі себе, без примусу дорослих, направляють на дорогу добра слухняності.

Неперевершена радість на обличчях вихованців садочка від отриманої купи подарунків .

Щиру подяку висловлюємо ТОВ "Пантазіївське", приватному підприємцю Вакулику Р.О. за подарунки від Святого Миколая. Їх підтримка – свідчення небайдужого ставлення до підростаючого покоління.

Низький уклін за їхню натхненну і самовіддану працю, за віру в майбутнє нашого дитячого садочка.

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.