Засідання творчої групи вихователів ДНЗ району з питання: «Оздоровчі технології в освітній процес» на 2014- 2015 навчальний рік

23 січня у Петрівському НВК відбулося засідання творчої групи вихователів дошкільних навчальних закладів району. На засіданні розглядалися питання оздоровчих технології. Вихователь Петрівського НВК, Тройних Наталія Вікторівна, підготувала змістовну доповідь про фізкультурно - оздоровчу роботу у садку. В доповіді вона розкрила ряд факторів, які впливають на фізичний розвиток дошкільника,та на стан здоров'я . Зокрема зупинилась на ролі проведення Днів здоров'я .

До уваги вихователів району була представлена театрально - спортивна розвага "Ранок у Простоквашино". Захід підготовлений і проведений вихователем Тройних Н.В. та вихованцями групи №2 ДНЗ "Казка". Діти разом із котом Матроскіним та собакою Шариком виконували ранкову гімнастику, змагались у спортивних естафетах, та виконували танок. В кінці розваги листоноша Печкін приніс посилку, яка була наповнена медалями та подарунками для учасників.

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.